Spring

Modekriebels

Na al het Corona nieuws dat de afgelopen weken continu in de belangstelling staat, heb ik wel weer zin in om me heel even ergens anders mee bezig te houden. Zeker nu het zonnetje zich ook steeds meer laat zien! Krijg ik ook steeds meer de lente kriebels en realiseer ik me dat ik mijn kledingkast weer lente proof kan gaan maken. 

Heerlijk dat ik die dikke wintertruien nu naar achterin mijn kast kan gaan verplaatsen. Echt weer zin in om wat  lichtere kleuren te gaan dragen. Maar welke kleuren zullen we gaan zien deze lente? 

 

Sinds januari dit jaar zie ik al veel mooie kleuren voorbij komen in de nieuwe collectie van YAYA Waar ik sinds oktober vorig jaar met veel plezier werk. De kleuren die ik vooral deze maand zag binnenkomen zijn geel, okergeel, groen in verschillende tinten, van legergroen tot pastelgroen, terracotta, witte tinten en zandkleurige tinten.  

Allemaal kleuren die ook makkelijk met elkaar te combineren zijn en een safari sfeer creëren!

Zelf ben ik nogal weg van het crème kleurige spijkerjasje. Lekker stoer door de grote zakken voorop het jasje, maar met een blouse eronder maak je het ook weer een beetje netjes.  En veel kleuren kun je er onder dragen. En wat voor mij vooral het belangrijkste is dat het jasje ook heerlijk zit.

 De kleur  geel doet me erg denken aan het voorjaar. Overal zie je nu ook narcissen opkomen langs de kant van de weg. Als deze tevoorschijn komen dan weet je dat de lente eraan komt.  Ook in de nieuwe collectie van YAYA zie je veel de kleur geel terugkomen.  

Maar vergeet zeker ook niet de kleur groen. Overal zie je nu ook langzaam de groene bladeren aan de bomen verschijnen… 

De kleur terracotta vind ik een hele mooie warme kleur en doet me vooral denken aan Italië. Waar je ook van die mooie dorpen hebt waar alle huizen ook zo’n mooie warme terracotta kleur hebben. Italië is een land waar ik graag op vakantie naar toe ga! (Alhoewel nu met het Corona virus ga ik er nu liever niet heen) Maar heb er allemaal hele fijne herinneringen aan, hopelijk kunnen we daar volgend jaar wel weer op vakantie naar toe gaan… 

 

Zo jammer dat de winkel YAYA helaas nu dicht is vanwege het Corona virus. Maar gelukkig kun je de nieuwe collectie op de webshop van    YAYA zelf bewonderen. Hopelijk zit er iets voor jou tussen!   En als de winkel in de Kruisstraat in Haarlem weer open is ben je natuurlijk van harte welkom waar ik samen met mijn collega’s je van harte verwelkomen. 

Laat het mooie en warme weer maar komen. Ik ben er klaar voor!

 

 

Liefs, Elles X

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *