Beach life

Life is good at the beach!

Ik heb het geluk dat ik zo heerlijk dicht bij het strand woon.  Dan zul je denken dat ik heel vaak op het strand ben. Maar eigenlijk valt dat wel mee. Want vind hier de tijd soms ook maar voor. Door de weeks heb ik het vaak druk..Natuurlijk ben ik wel regelmatig in de zomermaanden op het strand, maar lang niet zo vaak als men zou denken…..

Vaak in het weekend vind ik het te druk en dan ga ik het liefst ’s ochtends vroeg of ’s avonds naar het strand.  Maar ik houd wel heel erg van het strand en de zee. De geur van de zee, het geluid van de wind en de zee en het weidse uitzicht.. Kijken naar het oneindige. Iets wat me ook wel rust lijkt te geven. En ik word altijd vrolijk als ik op het strand ben, het geeft je een vakantie gevoel. Hoef even nergens aan te denken en kan al mijn zorgen, eventuele problemen en gedachten achter me laten…

Daarom heb ik deze week ook besloten om echt eens “me time” te nemen. Want hoe vaak zeg ik tegen mezelf dat ik tijd voor mezelf nodig heb? Maar het lijkt me gewoon niet echt te lukken om die tijd ook te nemen. Dus heb ik bewust mijn agenda leeg gemaakt. En wat bof ik ook met het weer, de hele week zijn de weersvoorspellingen fantastisch en neem ik me voor om bijna elke ochtend voor twee uurtjes naar het strand te gaan. Het is dan nog niet te warm, te druk, de standtenten ontwaken, je hoort alleen het geruis van de zee en de wind, zonder dat dit geluid overheerst wordt door de muziek die galmen uit de boxen van de strandtenten… Het lijkt ook alsof je heel even het strand voor je alleen hebt.. En wat een rust…… 

Rust, dat heb ik wel even nodig na een vrij heftig jaar. Na 2 ochtenden op het strand doorgebracht te hebben, merk ik ook dat het me eindelijk een beetje lukt om toe te geven aan die rust.. die rust dat het strand zo ’s ochtends vroeg aan mij geeft.  Wat heb ik lang dit gevoel niet gehad!  

Dat “beach life”  bevalt me op deze manier wel heel erg goed! En ik merk dat dit op dit moment ook heel erg goed bij mij past.. dat herinnert mij weer waarom ik ben begonnen met mijn web blog.. door verhalen te schrijven over mijn leven, kom ik er ook achter welk leven nu bij mij past.  

Live Life!

Ik ga deze week nog wel even door met mijn “beach life”!

Wat geeft jou rust en heb je het gevoel dat je echt tijd voor jezelf hebt?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *