Over inis-livelife

Over  inis-livelife

Wat is de betekenis van inis-livelife?

Door een uitzonderlijke situatie werd mijn leven van het ene moment op het andere moment omgegooid. Ik had geen tijd om rustig na te denken wat ik nu eigenlijk met mijn leven moest gaan doen en hoe ik deze wilde gaan inrichten. Voor mijn gevoel had ik geen keuze en heb ik gedaan wat ik op dat moment heel logisch vond en wat waarschijnlijk velen van jullie ook hadden gedaan. (Over deze uitzonderlijke situatie zullen jullie later in een van mijn berichtjes meer over lezen.) Maar dit betekende wel dat mijn leven opeens wel heel anders werd. Ik moest het leven gaan leven “Life live” (Leef het leven), dat op dit moment bij mij past.

Zo kwam ik op de naam “live life”. 

Nu vragen jullie je natuurlijk af waarom er voor “live life” nog “inis” staat. Dit zijn de eerste twee letters van de namen van mijn dochters bij elkaar. Zij zijn natuurlijk ook erg belangrijk in mijn leven. Door hen ben ik natuurlijk ook gevormd. En ik hoop dat ik ze doordat ik een web blog ben begonnen een klein stukje mee kan geven voor later dat ook zij zo goed als het maar kan hun leven gaan leven dat op dat moment bij hun past.  

Waar gaat mijn blog over?

Mijn blog gaat over een stukje van mijn leven, over levensvragen die ik nu stel als vrouw van 51, maar ook over fashion, wonen, interieur, pubers, overgang (ja ik moet er toch aan gaan geloven) en alles wat ik interessant vind en op mijn pad komt…

Veel van de plaatjes en foto’s die te zien zijn in mijn blog, heb ik zelf op een creatieve manier neergezet en/of gemaakt.

Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier mijn berichtjes en verhalen zullen gaan lezen als ik ze gemaakt heb. 

Groetjes, Elles